Biefpuntjes

Biefpuntjes zijn een heerlijk en makkelijk te bereiden gerecht. Ze zijn perfect als bijgerecht of als hoofdgerecht met een salade. In dit recept worden de biefpuntjes gebakken in een pan met wat olie en kruiden. De kruiden geven de biefpuntjes een heerlijke smaak. Dit recept is een eenvoudige manier om biefpuntjes te bereiden die heerlijk smaken.

Ingrediënten:
500 gram biefpuntjes
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel zout
1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de biefpuntjes toe en bak ze aan beide kanten goudbruin.

3. Voeg de knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed door.

4. Bak de biefpuntjes nog een paar minuten, totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de biefpuntjes direct.

Biefpuntjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven