Pangasiusfilet rijst

Pangasiusfilet met rijst is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een lekkere combinatie van de milde smaak van de pangasiusfilet met de knapperige rijst. Deze maaltijd is eenvoudig te bereiden en is een perfecte optie voor een snelle lunch of diner. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 2 pangasiusfilets
– 2 kopjes rijst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel kurkumapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

3. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

4. Voeg de kruiden toe en bak nog een paar minuten.

5. Voeg de pangasiusfilets toe en bak ongeveer 5 minuten per kant.

6. Serveer de pangasiusfilets met de rijst.

Pangasiusfilet rijst

Geef een reactie

Schuiven naar boven