Pangasius

Pangasius is een heerlijke, milde vis die perfect is voor een gezonde maaltijd. Het is een veelzijdige vis die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke pangasius met knoflook en citroen kunt maken. Het is een eenvoudig en snel te bereiden gerecht dat je in slechts 20 minuten op tafel kunt zetten. Je kunt de vis serveren met een salade of een aardappelgerecht. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 4 pangasiusfilets
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 citroen, in partjes
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de pangasiusfilets op een ovenschaal en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de filets met zout en peper.

4. Verdeel de knoflook en citroenpartjes over de filets.

5. Bak de filets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de pangasius met een salade of aardappelgerecht.

Pangasius

Geef een reactie

Schuiven naar boven