Pandan chiffon cake

Pandan Chiffon Cake is een heerlijke, luchtige cake met een subtiele pandan smaak. Deze cake is gemakkelijk te maken en is een perfecte traktatie voor elke gelegenheid. Deze cake is licht, luchtig en heerlijk smeuïg. Met deze recept kun je een heerlijke Pandan Chiffon Cake maken die iedereen zal smullen.

Ingrediënten:

– 4 eieren

– 1 kopje suiker

– 1/2 kopje olie

– 1/2 kopje melk

– 1 theelepel vanille extract

– 1 theelepel pandan extract

– 1 kopje bloem

– 1 theelepel bakpoeder

– 1/4 theelepel zout

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

3. Voeg de olie, melk, vanille extract en pandan extract toe en meng goed.

4. Voeg de bloem, bakpoeder en zout toe en meng tot een glad beslag.

5. Giet het beslag in een ingevette chiffon cake pan.

6. Bak de cake gedurende 30-35 minuten of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.

7. Laat de cake afkoelen voordat je hem uit de pan haalt.

8. Serveer de cake met een topping naar keuze. Geniet ervan!

Pandan chiffon cake

Geef een reactie

Schuiven naar boven