Pandan cake

Pandan cake is een heerlijke, zoete en romige cake die een unieke smaak heeft door de pandan extract. Deze cake is een populaire traktatie in veel Aziatische landen en is een leuke manier om je bakkunsten te verbeteren. Met deze recept kun je een heerlijke pandan cake maken die je familie en vrienden zeker zullen waarderen.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/2 kopje suiker
– 1/2 kopje boter, gesmolten
– 2 eieren
– 1/2 kopje melk
– 1 theelepel pandan extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng de bloem, bakpoeder, zout en suiker in een kom.

3. Voeg de gesmolten boter, eieren, melk en pandan extract toe en mix tot een glad beslag.

4. Vet een cakevorm in en giet het beslag erin.

5. Bak de cake gedurende 25-30 minuten of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.

6. Laat de cake afkoelen en serveer.

Pandan cake

Geef een reactie

Schuiven naar boven