Panbrood

Panbrood is een heerlijk en makkelijk te maken brood dat je in een pan bakt. Het is een lekker alternatief voor gewoon brood en het is ook nog eens gezond. In dit recept leer je hoe je een heerlijk panbrood kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram bloem

– 2 theelepels zout

– 2 theelepels suiker

– 2 theelepels bakpoeder

– 2 eetlepels olijfolie

– 300 ml lauw water

– 2 eetlepels gedroogde kruiden naar keuze

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de bloem, zout, suiker en bakpoeder in een kom.

3. Voeg de olijfolie toe en meng het goed.

4. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg tot een soepel deeg.

5. Voeg de kruiden toe en kneed het deeg nog een paar minuten.

6. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.

7. Leg het deeg in de ovenschaal en druk het aan.

8. Bak het brood in de oven gedurende 25-30 minuten.

9. Haal het brood uit de oven en laat het afkoelen.

10. Snijd het brood in plakken en serveer het warm.

Eet smakelijk!

Panbrood

Geef een reactie

Schuiven naar boven