Champignon ragout crème fraîche

Deze champignon ragout crème fraîche is een heerlijke, romige maaltijd die perfect is voor een koude winteravond. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. De champignons en de crème fraîche geven de ragout een heerlijke smaak en textuur. Dit recept is een geweldige manier om een lekkere maaltijd te maken met weinig ingrediënten.

Ingrediënten:

– 500 gram champignons, in plakjes
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels boter
– 1 eetlepel tijm
– 1 eetlepel oregano
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/2 kopje crème fraîche

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie en boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de uien en knoflook toe en bak tot de uien zacht zijn.

3. Voeg de champignons toe en bak tot ze zacht zijn.

4. Voeg de tijm, oregano, paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed.

5. Voeg de crème fraîche toe en roer goed.

6. Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

7. Serveer de ragout met rijst of pasta.

Champignon ragout crème fraîche

Geef een reactie

Schuiven naar boven