Paksoi champignons

Paksoi champignons is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een combinatie van paksoi, champignons en een paar andere ingrediënten die je in de meeste keukens al hebt. Het is een lekker en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 2 paksoi
– 200 gram champignons
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel sojasaus
– 1 theelepel sesamolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel gemberpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de paksoi en snijd deze in dunne reepjes.

3. Snijd de champignons in plakjes.

4. Verwarm de olijfolie in een wok of koekenpan en voeg de paksoi en champignons toe.

5. Bak de groenten gedurende 5 minuten op middelhoog vuur.

6. Voeg de sojasaus, sesamolie, knoflookpoeder, gemberpoeder, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

7. Verdeel de groenten over een ovenschaal en zet de schaal in de oven.

8. Bak de groenten gedurende 15 minuten in de oven.

9. Serveer de paksoi champignons met rijst of noodles.

Paksoi champignons

Geef een reactie

Schuiven naar boven