Paella vis

Paella vis is een klassiek Spaans gerecht dat een heerlijke combinatie van smaken en texturen biedt. Het is een gerecht dat eenvoudig te maken is en dat een grote groep mensen kan voeden. De basis van de paella is een mengsel van rijst, kruiden, groenten en vis. In dit recept wordt gebruik gemaakt van kabeljauw, garnalen en mosselen, maar je kunt ook andere vissoorten gebruiken. De kruiden en groenten geven de paella een heerlijke smaak en de rijst zorgt voor een heerlijke bite.

Ingrediënten:

– 500 gram kabeljauw, in blokjes gesneden

– 500 gram garnalen, schoongemaakt

– 500 gram mosselen, schoongemaakt

– 2 uien, gesnipperd

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 2 paprika’s, in blokjes gesneden

– 2 tomaten, in blokjes gesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 eetlepels paprikapoeder

– 2 eetlepels kurkuma

– 2 eetlepels saffraan

– 2 eetlepels gedroogde oregano

– 2 eetlepels gedroogde tijm

– 2 eetlepels gedroogde peterselie

– 2 eetlepels gedroogde basilicum

– 2 eetlepels gedroogde rozemarijn

– 2 eetlepels gedroogde salie

– 2 eetlepels gedroogde dragon

– 2 eetlepels gedroogde piment

– 2 eetlepels gedroogde koriander

– 2 eetlepels gedroogde knoflook

– 2 eetlepels gedroogde ui

– 2 eetlepels gedroogde chilipeper

– 2 eetlepels gedroogde citroenmelisse

– 2 eetlepels gedroogde laurier

– 2 eetlepels gedroogde marjolein

– 2 eetlepels gedroogde salie

– 2 eetlepels gedroogde dragon

– 2 eetlepels gedroogde piment

– 2 eetlepels gedroogde koriander

– 2 eetlepels gedroogde knoflook

– 2 eetlepels gedroogde ui

– 2 eetlepels gedroogde chilipeper

– 2 eetlepels gedroogde citroenmelisse

– 2 eetlepels gedroogde laurier

– 2 eetlepels gedroogde marjolein

– 2 eetlepels gedroogde salie

– 2 eetlepels gedroogde dragon

– 2 eetlepels gedroogde piment

– 2 eetlepels gedroogde koriander

– 2 eetlepels gedroogde knoflook

– 2 eetlepels gedroogde ui

– 2 eetlepels gedroogde chilipeper

– 2 eetlepels gedroogde citroenmelisse

– 2 eetlepels gedroogde laurier

– 2 eetlepels gedroogde marjolein

– 2 eetlepels gedroogde salie

– 2 eetlepels gedroogde dragon

– 2 eetlepels gedroogde piment

Paella vis

Geef een reactie

Schuiven naar boven