Paddenstoelen

Paddenstoelen zijn een heerlijke en veelzijdige ingrediënt die je in veel verschillende gerechten kunt verwerken. In dit recept gebruiken we paddenstoelen om een heerlijke, smaakvolle maaltijd te maken. We combineren de paddenstoelen met knoflook, ui, paprika, tomaten en kruiden om een smaakvolle saus te maken die je over de pasta kunt gieten. Dit recept is eenvoudig te maken en heerlijk om te eten.

Ingrediënten:

– 500 gram paddenstoelen, in plakjes gesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 ui, fijngehakt
– 1 rode paprika, in blokjes gesneden
– 2 tomaten, in blokjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel tijm
– Zout en peper naar smaak
– 500 gram pasta naar keuze

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui, knoflook, paprika en paddenstoelen toe en bak deze ongeveer 5 minuten.

3. Voeg de tomaten, oregano, basilicum, tijm, zout en peper toe en bak nog eens 5 minuten.

4. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5. Giet de pasta af en voeg de saus toe.

6. Roer alles goed door elkaar en serveer direct.

Paddenstoelen

Geef een reactie

Schuiven naar boven