Paascake

Paascake is een heerlijke traktatie om te maken voor Pasen. Het is een luchtige cake met een zoete smaak, die wordt gevuld met een mengsel van kruiden, noten en gedroogd fruit. Deze cake is een perfecte manier om de feestdagen te vieren. Hieronder volgt een recept voor een heerlijke paascake.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/2 kopje boter, gesmolten
– 1 kopje suiker
– 2 eieren
– 1/2 kopje melk
– 1 theelepel vanille-extract
– 1/2 kopje gemengde noten, gehakt
– 1/2 kopje gedroogd fruit, gehakt

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.

2. Meng in een grote kom de bloem, bakpoeder en zout.

3. Voeg de gesmolten boter, suiker, eieren, melk en vanille-extract toe en mix tot een glad beslag.

4. Voeg de noten en gedroogd fruit toe en meng goed.

5. Vet een cakevorm in en giet het beslag erin.

6. Bak de cake in de oven gedurende 40-45 minuten, of totdat een satéprikker er schoon uitkomt.

7. Laat de cake afkoelen en serveer.

Geniet van je heerlijke paascake!

Paascake

Geef een reactie

Schuiven naar boven