Paasbrunch

Paasbrunch is een heerlijke manier om de lente te vieren met familie en vrienden. Met een paasbrunch kun je een verscheidenheid aan lekkere gerechten serveren, van zoete broodjes tot salades en warme gerechten. Hieronder volgt een recept voor een heerlijke paasbrunch.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 1 theelepel zout
– 2 eieren
– 1/2 kopje melk
– 1/4 kopje olijfolie
– 1/2 kopje geraspte kaas
– 1/2 kopje gesneden ham
– 1/2 kopje gesneden ui
– 1/2 kopje gesneden paprika
– 1/2 kopje gesneden champignons

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 375 graden.

2. Meng in een kom de bloem, bakpoeder en zout.

3. Voeg de eieren, melk en olijfolie toe en meng tot een glad deeg.

4. Voeg de kaas, ham, ui, paprika en champignons toe en meng goed.

5. Vet een ovenschaal in en giet het deeg erin.

6. Bak de paasbrunch in de oven gedurende 25-30 minuten.

7. Serveer de paasbrunch warm met een salade of andere gerechten.

Geniet van je paasbrunch!

Paasbrunch

Geef een reactie

Schuiven naar boven