Paarse bloemkool

Paarse bloemkool is een heerlijke en gezonde groente die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke paarse bloemkool kunt maken met een knapperige korst en een heerlijke smaak.

Ingrediënten:

– 1 paarse bloemkool

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de paarse bloemkool in kleine roosjes en leg ze op een bakplaat.

3. Besprenkel de bloemkool met olijfolie en bestrooi met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

4. Rooster de bloemkool in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de bloemkool knapperig is.

5. Bestrooi de bloemkool met geraspte Parmezaanse kaas en serveer direct.

Paarse bloemkool

Geef een reactie

Schuiven naar boven