Ovenschotel broccoli gehakt aardappelschijfjes

Deze ovenschotel met broccoli, gehakt, aardappelschijfjes en kaas is een heerlijke maaltijd die je hele gezin zal waarderen. Het is een eenvoudig te bereiden gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. De combinatie van de verschillende ingrediënten maakt het een smakelijke maaltijd die je zeker zal waarderen.

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 500 gram broccoli, in roosjes
– 500 gram aardappelschijfjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 200 gram geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze glazig zijn.

3. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is.

4. Voeg de broccoli, aardappelschijfjes, paprikapoeder, oregano, tijm, zout en peper toe en bak alles nog een paar minuten.

5. Verdeel het gehaktmengsel over een ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover.

6. Zet de ovenschaal in de oven en bak de ovenschotel gedurende 25-30 minuten.

7. Serveer de ovenschotel meteen.

Ovenschotel broccoli gehakt aardappelschijfjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven