Ossenworst

Ossenworst is een heerlijke, smaakvolle worst die een geweldige aanvulling is op veel verschillende gerechten. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. In dit recept leer je hoe je ossenworst kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:
500 gram rundergehakt
2 eetlepels Worcestershire saus
2 eetlepels mosterd
1 eetlepel knoflookpoeder
1 theelepel zout
1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Meng het gehakt met de Worcestershire saus, mosterd, knoflookpoeder, zout en peper in een kom.

2. Kneed het gehaktmengsel goed door elkaar met je handen.

3. Verdeel het gehaktmengsel in 8 gelijke porties.

4. Rol elke portie gehakt in een worstvorm.

5. Leg de worsten op een bakplaat en bak ze in een oven op 180 graden Celsius gedurende 25 minuten.

6. Haal de worsten uit de oven en laat ze afkoelen.

7. Serveer de ossenworst warm met je favoriete bijgerecht.

Eet smakelijk!

Ossenworst

Geef een reactie

Schuiven naar boven