Ossenhaaspuntjes

Ossenhaaspuntjes zijn een heerlijke manier om een klassiek gerecht te maken. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en hebben een heerlijke smaak. In dit recept worden de ossenhaaspuntjes gebakken in een pan met knoflook, ui, paprika en tomaten. Het resultaat is een smakelijke maaltijd die perfect is voor een avondmaaltijd.

Ingrediënten:

– 500 gram ossenhaaspuntjes
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 1 rode paprika, in blokjes
– 2 tomaten, in blokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de knoflook, ui, paprika en tomaten toe en bak deze ongeveer 5 minuten.

3. Voeg de ossenhaaspuntjes toe en bak deze ongeveer 10 minuten, of totdat ze gaar zijn.

4. Voeg de paprikapoeder, oregano, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

5. Laat het gerecht nog 5 minuten zachtjes koken.

6. Serveer de ossenhaaspuntjes met rijst of aardappelen.

Ossenhaaspuntjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven