Ossenhaaspuntjes ketjap

Ossenhaaspuntjes ketjap is een heerlijk Aziatisch gerecht dat gemakkelijk te maken is. Het is een combinatie van sappige ossenhaaspuntjes, zoete ketjap en knapperige groenten. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel en gemakkelijk te bereiden is. Volg deze stappen om een heerlijke ossenhaaspuntjes ketjap te maken.

Ingrediënten:

– 500 gram ossenhaaspuntjes
– 2 eetlepels olie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 eetlepel ketjap
– 1 eetlepel sojasaus
– 1 eetlepel bruine suiker
– 1 theelepel gemalen gember
– 1 theelepel gemalen komijn
– 1/2 theelepel gemalen kurkuma
– 1/2 theelepel gemalen chilipeper
– 1/2 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan. Voeg de ossenhaaspuntjes toe en bak ze goudbruin.

2. Voeg de ui, knoflook, paprika en alle kruiden toe en bak nog een paar minuten.

3. Voeg de ketjap, sojasaus en suiker toe en roer goed door.

4. Laat het gerecht nog een paar minuten koken totdat de saus is ingedikt.

5. Serveer de ossenhaaspuntjes ketjap met rijst of noodles.

Ossenhaaspuntjes ketjap

Geef een reactie

Schuiven naar boven