Osawa cake

Osawa cake is een heerlijke Japanse cake die gemaakt wordt met een basis van suiker, bloem, eieren en boter. Het is een luchtige, zachte cake met een subtiele zoete smaak. De cake is perfect als dessert of als tussendoortje. Hieronder volgt het recept voor Osawa cake.

Ingrediënten:

– 120 gram suiker

– 120 gram bloem

– 2 eieren

– 60 gram boter

– 1 theelepel bakpoeder

– 1 theelepel vanille extract

– 2 eetlepels melk

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtige massa.

3. Voeg de bloem, bakpoeder, vanille extract en melk toe en mix alles goed door elkaar.

4. Smelt de boter in een pannetje en voeg deze toe aan het beslag.

5. Vet een cakevorm in en giet het beslag erin.

6. Bak de cake in de oven gedurende 25-30 minuten.

7. Laat de cake afkoelen en serveer.

Eet smakelijk!

Osawa cake

Geef een reactie

Schuiven naar boven