Omelette

Omelette is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een geweldige manier om een snelle maaltijd te maken met ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis hebt. Met dit recept kun je een heerlijke omelette maken met een knapperige buitenkant en een zachte, romige binnenkant.

Ingrediënten:

– 3 eieren
– 2 eetlepels melk
– 1 eetlepel boter
– 1/4 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/4 kopje geraspte kaas
– 1/4 kopje gesneden ui
– 1/4 kopje gesneden paprika

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Klop de eieren, melk, zout en peper in een kom tot een glad mengsel.

3. Verhit de boter in een ovenbestendige koekenpan op middelhoog vuur.

4. Voeg het eimengsel toe aan de pan en kook het gedurende 2-3 minuten.

5. Voeg de kaas, ui en paprika toe en kook nog eens 2-3 minuten.

6. Plaats de pan in de oven en bak de omelette gedurende 10-15 minuten.

7. Serveer de omelette warm.

Omelette

Geef een reactie

Schuiven naar boven