Omas pannenkoeken

Oma’s pannenkoeken zijn een klassiek gerecht dat al generaties lang wordt geserveerd. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken en dat heerlijk smaakt. Deze pannenkoeken zijn licht en luchtig en heerlijk met een laagje boter en stroop. Hier is hoe je oma’s pannenkoeken maakt.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 eetlepels suiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 2 eieren
– 1 1/2 kopje melk
– 2 eetlepels boter, gesmolten

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een grote kom.

3. Voeg de eieren, melk en gesmolten boter toe en meng tot een glad beslag.

4. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.

5. Voeg een kleine hoeveelheid boter toe aan de pan en giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan.

6. Bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

7. Serveer de pannenkoeken met boter en stroop.

Omas pannenkoeken

Geef een reactie

Schuiven naar boven