Notencake

Notencake is een heerlijke, zoete traktatie die perfect is voor een speciale gelegenheid. Deze notencake is gemaakt met een heerlijke combinatie van noten, boter, suiker, bloem, eieren en melk. Het resultaat is een heerlijke, luchtige cake met een knapperige korst. Hier volgt het recept voor deze heerlijke notencake.

Ingrediënten:

– 200 gram noten (walnoten, hazelnoten, amandelen, etc.)

– 200 gram boter

– 200 gram suiker

– 4 eieren

– 250 gram bloem

– 2 theelepels bakpoeder

– 2 eetlepels melk

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Hak de noten grof.

3. Klop de boter en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

4. Voeg de eieren toe en klop tot een glad mengsel.

5. Voeg de bloem, bakpoeder en melk toe en meng tot een glad deeg.

6. Voeg de noten toe en meng goed.

7. Vet een cakevorm in en giet het deeg erin.

8. Bak de cake in de oven gedurende 40-45 minuten.

9. Laat de cake afkoelen en serveer.

Geniet van deze heerlijke notencake!

Notencake

Geef een reactie

Schuiven naar boven