Nieuwe aardappelen

Nieuwe aardappelen zijn een heerlijke en gezonde manier om je maaltijd te verrijken. Ze zijn lekker knapperig en hebben een licht zoete smaak. In dit recept worden de nieuwe aardappelen gebakken met knoflook, kruiden en olijfolie. Het resultaat is een heerlijke, knapperige aardappel die perfect is als bijgerecht of als hoofdgerecht. Dit recept is eenvoudig te maken en het is een geweldige manier om de nieuwe aardappelen te genieten.

Ingrediënten:

– 500 gram nieuwe aardappelen

– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde rozemarijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de nieuwe aardappelen en snijd ze in kleine stukjes.

3. Doe de aardappelen in een ovenschaal en voeg de knoflook, olijfolie, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.

4. Bak de aardappelen in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze knapperig en goudbruin zijn.

5. Serveer de nieuwe aardappelen warm als bijgerecht of als hoofdgerecht.

Nieuwe aardappelen

Geef een reactie

Schuiven naar boven