New york cheesecake

New York Cheesecake is een heerlijke, romige taart die een geweldige toevoeging is aan elke maaltijd. Het is een klassieker die al generaties lang wordt geserveerd en is een favoriet bij veel mensen. Met deze recept kunt u een heerlijke New York Cheesecake maken die iedereen zal smullen.

Ingrediënten:

– 2 pakken (8 oz elk) roomkaas, op kamertemperatuur

– 1/2 kopje suiker

– 2 eieren

– 1/4 kopje citroensap

– 1 theelepel vanille-extract

– 1/4 kopje boter, gesmolten

– 1 kopje graham cracker crumbs

– 2 eetlepels suiker

– 2 eetlepels boter, gesmolten

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden F (175 graden C).

2. Meng de roomkaas, 1/2 kopje suiker, eieren, citroensap en vanille-extract in een grote kom. Roer tot alles goed gemengd is.

3. Voeg de gesmolten boter toe en roer tot alles goed gemengd is.

4. Meng de graham cracker crumbs, 2 eetlepels suiker en 2 eetlepels gesmolten boter in een kom.

5. Vet een 9 inch springvorm in met boter.

6. Druk het graham cracker mengsel in de bodem van de springvorm.

7. Giet het roomkaas mengsel in de springvorm.

8. Bak de cheesecake in de oven gedurende 40-45 minuten, of totdat de bovenkant goudbruin is.

9. Laat de cheesecake afkoelen en serveer.

New york cheesecake

Geef een reactie

Schuiven naar boven