Mozzarella pasta

Mozzarella pasta is een heerlijke, smakelijke maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een eenvoudig recept dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag, omdat het zo snel klaar is. Met deze stap-voor-stap-instructies kun je een heerlijke mozzarella pasta maken.

Ingrediënten:

– 500 gram penne pasta
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 blik tomatenblokjes
– 250 gram geraspte mozzarella
– 1 eetlepel Italiaanse kruiden
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

3. Voeg de tomatenblokjes toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

4. Voeg de geraspte mozzarella toe en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken.

5. Voeg de Italiaanse kruiden, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

6. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar.

7. Laat de pasta nog 5 minuten zachtjes koken.

8. Serveer de mozzarella pasta meteen.

Mozzarella pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven