Moskovische tulband

Moskovische tulband is een heerlijk, luchtig gebak dat in Rusland al eeuwenlang wordt gegeten. Het is een soort cake die wordt gebakken in een speciale tulbandvorm en is heerlijk met een kopje thee of koffie. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Hieronder volgt het recept voor moskovische tulband.

Ingrediënten:

– 250 gram bloem

– 2 eieren

– 100 gram suiker

– 100 ml melk

– 50 gram boter

– 1 theelepel bakpoeder

– 1 theelepel vanille extract

– 1 theelepel citroensap

– 1 eetlepel kaneel

– 1 eetlepel gemalen kardemom

– 1 eetlepel gemalen kruidnagel

– 1 eetlepel gemalen anijs

– 1 eetlepel gemalen koriander

– 1 eetlepel gemalen gember

– 1 eetlepel gemalen kaneel

– 1 eetlepel gemalen nootmuskaat

– 1 eetlepel gemalen kruidnagel

– 1 eetlepel gemalen kaneel

– 1 eetlepel gemalen kardemom

– 1 eetlepel gemalen gember

– 1 eetlepel gemalen nootmuskaat

– 1 eetlepel gemalen kruidnagel

– 1 eetlepel gemalen kaneel

– 1 eetlepel gemalen kardemom

– 1 eetlepel gemalen gember

– 1 eetlepel gemalen nootmuskaat

– 1 eetlepel gemalen kruidnagel

– 1 eetlepel gemalen kaneel

– 1 eetlepel gemalen kardemom

– 1 eetlepel gemalen gember

– 1 eetlepel gemalen nootmuskaat

– 1 eetlepel gemalen kruidnagel

– 1 eetlepel gemalen kaneel

– 1 eetlepel gemalen kardemom

– 1 eetlepel gemalen gember

– 1 eetlepel gemalen nootmuskaat

– 1 eetlepel gemalen kruidnagel

– 1 eetlepel gemalen kaneel

– 1 eetlepel gemalen kardemom

– 1 eetlepel gemalen gember

– 1 eetlepel gemalen nootmuskaat

– 1 eetlepel gemalen kruidnagel

– 1 eetlepel gemalen kaneel

– 1 eetlepel gemalen kardemom

– 1 eetlepel gemalen gember

– 1 eetlepel gemalen nootmuskaat

– 1 eetlepel gemalen kruidnagel

– 1 eetlepel gemalen kaneel

– 1 eetlepel gemalen kardemom

– 1 eetlepel gemalen gember

– 1 eetlepel gemalen nootmuskaat

– 1 eetlepel gemalen kruidnagel

– 1 eetlepel gemalen kaneel

– 1 eetlepel gemalen kardemom

– 1 eetlepel gemalen gember

– 1 eetlepel gemalen nootmuskaat

– 1 eetlepel gemalen kruidnagel

– 1 eetlepel gemalen kaneel

– 1 eetlepel gemalen kardemom

– 1 eetlepel gemalen gember

– 1 eetlepel gemalen nootmuskaat

– 1 eetlepel gemalen kruidnagel

– 1 e

Moskovische tulband

Geef een reactie

Schuiven naar boven