Misopasta

Misopasta is een heerlijke, smaakvolle pasta die je in een handomdraai kunt maken. Het is een combinatie van de zoete smaak van miso-pasta en de knapperige smaak van groenten. Het is een geweldige manier om een gezonde maaltijd te maken die vol smaak zit. Hieronder volgt een recept voor misopasta met groenten.

Ingrediënten:

– 200 gram spaghetti
– 2 eetlepels misopasta
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 courgette, in blokjes
– 1 blikje mais
– 1 blikje kidneybonen
– 1 eetlepel sojasaus
– 1 eetlepel sesamolie
– 1 eetlepel sesamzaadjes

Bereidingswijze:

1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook.

3. Voeg de paprika, courgette, mais en kidneybonen toe en bak deze 5 minuten mee.

4. Voeg de misopasta, sojasaus en sesamolie toe en roer alles goed door elkaar.

5. Voeg de spaghetti toe en roer alles goed door elkaar.

6. Breng op smaak met zout en peper.

7. Garneer met sesamzaadjes en serveer direct.

Misopasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven