Mini rode kool

Mini rode kool is een heerlijke, gezonde en veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de rode kool geroosterd met knoflook, ui en kruiden, waardoor het een heerlijke, smaakvolle bijgerecht maakt. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Serveer de mini rode kool als bijgerecht bij je favoriete hoofdgerecht of als een gezonde snack. Geniet ervan!

Ingrediënten

– 500 gram mini rode kool
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Doe de mini rode kool in een ovenschaal en voeg de knoflook, ui, olijfolie, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.

3. Rooster de mini rode kool in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de kool gaar is.

4. Serveer de mini rode kool warm als bijgerecht of als gezonde snack.

Mini rode kool

Geef een reactie

Schuiven naar boven