Mihoen indische

Mihoen Indische is een heerlijke Indische maaltijd die gemakkelijk te maken is. Het is een combinatie van mihoen, groenten, kruiden en sauzen die samen een smaakvolle maaltijd vormen. In dit recept wordt gebruik gemaakt van kokosmelk, pindakaas, sambal en koriander om een heerlijke Indische smaak te creëren. Deze maaltijd is een geweldige manier om je familie en vrienden te verrassen met een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 250 gram mihoen
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 wortel, in plakjes
– 1 eetlepel sambal
– 2 eetlepels pindakaas
– 1 eetlepel korianderpoeder
– 1 eetlepel kurkuma
– 1 blik kokosmelk
– 2 eetlepels olie

Bereidingswijze:

1. Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan. Voeg de ui, knoflook, paprika en wortel toe en bak deze ongeveer 5 minuten.

3. Voeg de sambal, pindakaas, korianderpoeder en kurkuma toe en bak nog eens 2 minuten.

4. Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

5. Voeg de mihoen toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken.

6. Serveer de mihoen Indische met wat extra koriander en sambal. Eet smakelijk!

Mihoen indische

Geef een reactie

Schuiven naar boven