In dit recept combineer je de zoete smaak van aardappelen met de smaak van kip. Het resultaat is een heerlijke maaltijd die je in een mum van tijd op tafel hebt staan.
Ingrediënten:
– 2 zoete aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
– 2 kipfilets, in blokjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Leg de zoete aardappelblokjes op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie. Bestrooi met de paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder, zout en peper. Roer goed door.
3. Bak de zoete aardappelblokjes in de oven gedurende 20 minuten.
4. Voeg de kipblokjes toe aan de bakplaat en roer goed door. Bak nogmaals gedurende 20 minuten.
5. Serveer de zoete aardappel en kip met een salade of groente naar keuze.