Met zeebaars

Zeebaars is een heerlijk, smaakvol vissoort die je op veel manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de zeebaars gebakken in een korst van knapperige kruiden en geserveerd met een frisse salade van komkommer en tomaat. Het is een eenvoudig en gezond gerecht dat je in een handomdraai klaar hebt.

Ingrediënten:

– 2 zeebaarzen
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 komkommer, in dunne plakjes
– 1 tomaat, in dunne plakjes
– 1 eetlepel citroensap

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zeebaarzen op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom en bestrooi de zeebaarzen hiermee.

4. Bak de zeebaarzen in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

5. Serveer de zeebaarzen met de salade van komkommer en tomaat en een beetje citroensap.

Met zeebaars

Geef een reactie

Schuiven naar boven