Met zalmsnippers

Dit recept voor zalmsnippers is een heerlijke, gezonde snack die je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte snack voor tussendoor of als bijgerecht bij een maaltijd. De zalmsnippers zijn krokant van buiten en zacht van binnen. Je kunt ze serveren met een dip naar keuze, zoals mayonaise, ketchup of een yoghurtdip. Geniet van deze heerlijke zalmsnippers!

Ingrediënten:

– 200 gram zalmfilet

– 2 eieren

– 2 eetlepels bloem

– 2 eetlepels paneermeel

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– Olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de zalmfilet in kleine stukjes.

3. Klop de eieren in een kom.

4. Meng in een andere kom de bloem, paneermeel, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

5. Haal de zalmsnippers door het eimengsel en vervolgens door het bloemmengsel.

6. Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en bak de zalmsnippers aan beide kanten goudbruin.

7. Leg de zalmsnippers op een met bakpapier beklede bakplaat en zet deze in de oven. Bak de zalmsnippers in ongeveer 10 minuten gaar.

8. Serveer de zalmsnippers met een dip naar keuze.

Met zalmsnippers

Geef een reactie

Schuiven naar boven