Met verse pasta

Pasta is een heerlijk en eenvoudig gerecht om te maken. Met verse pasta kun je een heerlijke maaltijd maken die je hele gezin zal waarderen. In dit recept gebruiken we verse pasta, groenten, kruiden en een lekkere saus om een smakelijke maaltijd te maken.

Ingrediënten:

– 500 gram verse pasta
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 courgette, in blokjes
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 eetlepel Italiaanse kruiden
– 1 eetlepel oregano
– 1 eetlepel basilicum
– 1 eetlepel peterselie
– 1 eetlepel zout
– 1 eetlepel peper
– 1/2 kopje geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water aan de kook en voeg de pasta toe. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook en ui toe. Bak de knoflook en ui gedurende 2-3 minuten.

3. Voeg de paprika, courgette, tomatenblokjes, Italiaanse kruiden, oregano, basilicum, peterselie, zout en peper toe. Bak de groenten gedurende 5-7 minuten.

4. Voeg de gekookte pasta toe aan de groenten en meng alles goed.

5. Verdeel de pasta over 4 borden en bestrooi met de geraspte kaas.

Serveer de pasta meteen en geniet van je maaltijd!

Met verse pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven