Met vegetarische kipstukjes

Vegetarische kipstukjes zijn een heerlijke manier om een gezonde maaltijd te bereiden. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden geserveerd met een verscheidenheid aan groenten en sauzen. In dit recept worden de vegetarische kipstukjes gebakken in een oven en geserveerd met een knapperige salade. Het is een perfecte maaltijd voor een gezellige avond met vrienden of familie.

Ingrediënten:

– 500 gram vegetarische kipstukjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel uienpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Voor de salade:

– 2 tomaten, in blokjes gesneden
– 1 komkommer, in blokjes gesneden
– 1 rode ui, in ringen gesneden
– 1/2 kopje fijngehakte peterselie
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de vegetarische kipstukjes op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Meng de paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, zout en peper in een kom en strooi over de kipstukjes.

4. Bak de kipstukjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Terwijl de kipstukjes bakken, maak de salade. Meng de tomaten, komkommer, rode ui en peterselie in een kom.

6. Voeg de olijfolie, citroensap en zout toe en meng goed.

7. Serveer de kipstukjes met de salade. Geniet ervan!

Met vegetarische kipstukjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven