Met taugé en ei

Dit is een eenvoudig en smakelijk recept voor taugé en ei. Het is een klassieke combinatie die al eeuwenlang wordt gegeten in veel Aziatische landen. Het is een gezonde maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt. De taugé en ei zijn een perfecte combinatie van smaken en textuur. Je kunt deze maaltijd eenvoudig aanpassen aan je eigen smaak door er extra groenten, kruiden of sauzen aan toe te voegen.

Ingrediënten:

– 2 eieren

– 2 eetlepels olie

– 1/2 kopje taugé

– 1/4 kopje fijngehakte ui

– 1/4 kopje fijngehakte wortel

– 1/4 kopje fijngehakte paprika

– 1/4 kopje fijngehakte knoflook

– 1 theelepel sojasaus

– 1 theelepel sesamolie

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olie in een wok of koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui, wortel, paprika en knoflook toe en bak deze ongeveer 2 minuten.

3. Voeg de taugé toe en bak deze nog 2 minuten.

4. Voeg de sojasaus, sesamolie, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

5. Voeg de eieren toe en bak deze ongeveer 2 minuten.

6. Roer alles goed door elkaar en serveer direct.

Met taugé en ei

Geef een reactie

Schuiven naar boven