Met surimi sticks

Surimi sticks zijn een lekkere en gezonde snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn gemaakt van surimi, een soort vismeel dat wordt verwerkt tot een pasta. Deze pasta wordt vervolgens gevormd tot stokjes en gebakken. Surimi sticks zijn een lekkere snack die je kunt eten als tussendoortje of als bijgerecht. In dit recept laten we je zien hoe je deze heerlijke snack thuis kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram surimi
– 2 eieren
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels paneermeel
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– Olie om in te bakken

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Doe de surimi in een kom en voeg de eieren, bloem, paneermeel, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.

3. Neem een stuk bakpapier en leg hier een klein beetje olie op.

4. Neem een handvol van het surimi-mengsel en vorm er stokjes van. Leg de stokjes op het bakpapier.

5. Bak de stokjes in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.

6. Haal de stokjes uit de oven en laat ze afkoelen.

7. Serveer de surimi sticks met een dip naar keuze.

Eet smakelijk!

Met surimi sticks

Geef een reactie

Schuiven naar boven