Met sugar snaps

Sugar snaps zijn een heerlijke en gezonde snack die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een simpele maar smakelijke sugar snap salade kunt maken. Deze salade is een perfecte aanvulling op een lunch of diner en is ook nog eens gezond. Je kunt de salade ook gemakkelijk meenemen als je op pad bent. Dit recept is voor 4 personen.

Ingrediënten:
– 500 gram sugar snaps
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 eetlepel honing
– 1 theelepel mosterd
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 2 eetlepels fijngehakte peterselie

Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Was de sugar snaps en verwijder de uiteinden.
3. Leg de sugar snaps op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.
4. Rooster de sugar snaps in de oven gedurende 15 minuten.
5. Meng in een kom de citroensap, honing, mosterd, knoflookpoeder, zout en peper.
6. Voeg de geroosterde sugar snaps toe aan de kom en meng alles goed.
7. Voeg de fijngehakte peterselie toe en meng alles goed.
8. Serveer de sugar snap salade direct.

Eet smakelijk!

Met sugar snaps

Geef een reactie

Schuiven naar boven