Met speklappen

Speklappen met kruiden is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel klaar is. Het is ook een geweldige manier om je familie te verrassen met een lekker en gezond gerecht.

Ingrediënten:

– 8 speklappen
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de speklappen op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom en strooi het mengsel over de speklappen.

4. Bak de speklappen in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de speklappen met een salade of aardappelpuree.

Met speklappen

Geef een reactie

Schuiven naar boven