Met speklap

Met speklap kun je een heerlijke maaltijd bereiden. Het is een veelzijdig stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de speklap gebakken in de oven met een kruidige korst. De speklap wordt geserveerd met een frisse salade en een knapperige aardappelpuree. Dit recept is eenvoudig te maken en heerlijk om te eten.

Ingrediënten:

– 2 speklappen
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de speklappen op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom en bestrijk de speklappen hiermee.

4. Bak de speklappen in de oven gedurende 25 minuten.

5. Serveer de speklappen met een frisse salade en een knapperige aardappelpuree.

Met speklap

Geef een reactie

Schuiven naar boven