Met runderreepjes

Runderreepjes zijn een heerlijke manier om een smakelijke maaltijd te bereiden. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en kunnen worden geserveerd met een verscheidenheid aan groenten en sauzen. In dit recept worden de runderreepjes gebakken in een pan met knoflook, ui, paprika en tomaten. De saus wordt vervolgens gemaakt met tomatenpuree, kruiden en olijfolie. Dit gerecht is een geweldige manier om een gezonde maaltijd te bereiden die heerlijk smaakt.

Ingrediënten:

– 500 gram runderreepjes

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 1 ui, gesnipperd

– 1 rode paprika, in blokjes

– 2 tomaten, in blokjes

– 2 eetlepels tomatenpuree

– 1 theelepel oregano

– 1 theelepel basilicum

– 2 eetlepels olijfolie

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de knoflook, ui, paprika en tomaten toe en bak deze gedurende 5 minuten.

3. Voeg de runderreepjes toe en bak deze gedurende 5 minuten.

4. Voeg de tomatenpuree, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

5. Laat het gerecht nog 5 minuten zachtjes koken.

6. Serveer de runderreepjes met een salade of aardappelpuree.

Met runderreepjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven