Met rundergehakt

Rundergehakt is een heerlijk en veelzijdig ingrediënt dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept maken we een smakelijke en gezonde maaltijd met rundergehakt, groenten en kruiden. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 500 gram rundergehakt

– 1 ui, fijngesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngesneden

– 1 paprika, in blokjes

– 1 courgette, in blokjes

– 1 blik tomatenblokjes

– 1 eetlepel oregano

– 1 eetlepel basilicum

– 1 eetlepel paprikapoeder

– Olijfolie

– Zout en peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit een scheut olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook aan.

3. Voeg het rundergehakt toe en bak het rul.

4. Voeg de paprika, courgette, tomatenblokjes, oregano, basilicum en paprikapoeder toe en roer alles goed door elkaar.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Verdeel het gehaktmengsel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven.

7. Bak het gehakt in ongeveer 20 minuten gaar.

8. Serveer het gehakt met wat rijst of aardappelen en een salade.

Met rundergehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven