Met roerbakgroenten

Roerbakgroenten zijn een heerlijke en gezonde manier om je dagelijkse portie groenten te eten. Ze zijn makkelijk te maken en kunnen worden gecombineerd met verschillende ingrediënten om een smakelijke maaltijd te creëren. In dit recept worden roerbakgroenten gemaakt met knoflook, ui, paprika, champignons en een klein beetje olie. Het resultaat is een heerlijke, gezonde maaltijd die je in een mum van tijd op tafel hebt staan.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 ui, gesnipperd

– 2 teentjes knoflook, gehakt

– 1 rode paprika, in blokjes

– 200 gram champignons, in plakjes

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel oregano

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui toe en bak deze 2-3 minuten.

3. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut.

4. Voeg de paprika toe en bak nog 2-3 minuten.

5. Voeg de champignons toe en bak nog 2-3 minuten.

6. Voeg de paprikapoeder, oregano, zout en peper toe en roerbak alles nog 2-3 minuten.

7. Serveer de roerbakgroenten warm.

Met roerbakgroenten

Geef een reactie

Schuiven naar boven