Tartaar

Tartaar is een heerlijk gerecht dat je eenvoudig thuis kunt maken. Het is een lekkere mix van verschillende ingrediënten, waaronder rauwe vis, groenten, kruiden en sauzen. Met de juiste ingrediënten en de juiste bereidingswijze kun je een heerlijke tartaar maken. Hieronder volgt een recept voor tartaar.

Ingrediënten:

– 200 gram rauwe vis (bijvoorbeeld zalm of tonijn)

– 1 ui, fijngehakt

– 1 teentje knoflook, fijngehakt

– 1 eetlepel olijfolie

– 1 eetlepel citroensap

– 1 eetlepel Worcestershire saus

– 1 eetlepel mosterd

– 1 eetlepel fijngehakte peterselie

– 1 eetlepel fijngehakte koriander

– 1 eetlepel fijngehakte dille

– 1 eetlepel fijngehakte bieslook

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Snijd de vis in kleine blokjes en zet deze apart.

2. Meng de ui, knoflook, olijfolie, citroensap, Worcestershire saus, mosterd, peterselie, koriander, dille en bieslook in een kom. Breng op smaak met zout en peper.

3. Voeg de vis toe aan het mengsel en meng alles goed door elkaar.

4. Verdeel het mengsel over twee borden en serveer.

Eet smakelijk!

Tartaar

Geef een reactie

Schuiven naar boven