Met rode pesto

Rode pesto is een heerlijke manier om je maaltijd een smaakvolle twist te geven. Het is een kruidige, pittige saus die je kunt gebruiken om je favoriete gerechten te verrijken. In dit recept maken we rode pesto met verse tomaten, knoflook, basilicum, pijnboompitten en olijfolie. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Serveer de rode pesto bij pasta, pizza, geroosterde groenten of als dip voor brood. Geniet ervan!

Ingrediënten

– 2 grote tomaten, in stukjes
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1/4 kopje verse basilicum, fijngehakt
– 2 eetlepels pijnboompitten
– 1/4 kopje olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

1. Doe de tomaten, knoflook, basilicum, pijnboompitten en olijfolie in een blender of keukenmachine.

2. Mix tot een gladde saus.

3. Breng op smaak met zout en peper.

4. Serveer bij pasta, pizza, geroosterde groenten of als dip voor brood.

Met rode pesto

Geef een reactie

Schuiven naar boven