Met rivierkreeftjes

Rivierkreeftjes zijn een heerlijke manier om een smakelijke maaltijd te bereiden. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en hebben een heerlijke, zoete smaak. In dit recept worden de rivierkreeftjes gebakken in een kruidige saus, waardoor ze een heerlijke smaak krijgen. Dit recept is een geweldige manier om een lekkere maaltijd te maken met rivierkreeftjes.

Ingrediënten:

– 500 gram rivierkreeftjes

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel kurkuma

– 1 theelepel chilipoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

– 1/4 kopje koriander, fijngehakt

– 1/4 kopje citroensap

– 1/4 kopje olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de rivierkreeftjes op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Bak de rivierkreeftjes in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze gaar zijn.

4. Verwarm de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.

5. Voeg de knoflook toe en bak gedurende 1 minuut.

6. Voeg de paprikapoeder, komijnpoeder, kurkuma, chilipoeder, zout en peper toe en bak gedurende 1 minuut.

7. Voeg de koriander, citroensap en olijfolie toe en roer goed.

8. Voeg de gebakken rivierkreeftjes toe en roer goed.

9. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken.

10. Serveer de rivierkreeftjes met de saus.

Met rivierkreeftjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven