Met rijstmeel

Rijstmeel is een veelzijdig ingrediënt dat kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan gerechten te maken. Het is een veelgebruikt ingrediënt in de Aziatische keuken, maar het kan ook worden gebruikt om een verscheidenheid aan andere gerechten te maken. In dit recept gebruiken we rijstmeel om een heerlijke, knapperige kip te maken.

Ingrediënten:

– 500 gram kipfilet
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels sojasaus
– 2 eetlepels rijstmeel
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de kipfilet in kleine stukjes.

3. Meng de olijfolie, sojasaus, rijstmeel, zout en peper in een kom.

4. Voeg de kipstukjes toe aan de marinade en meng goed.

5. Leg de kipstukjes op een bakplaat en zet deze in de oven.

6. Bak de kipstukjes gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

7. Serveer de kip met rijst en groenten.

Met rijstmeel

Geef een reactie

Schuiven naar boven