Met rijpe bananen

Rijpe bananen zijn een heerlijke snack of ingrediënt voor een lekker gerecht. In dit recept maken we gebruik van rijpe bananen om een heerlijke bananenbrood te maken. Dit bananenbrood is een lekker en gezond tussendoortje dat je gemakkelijk kunt maken. Het is ook een perfecte manier om je overrijpe bananen op te maken.

Ingrediënten:

– 3 rijpe bananen
– 1 kopje bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/2 kopje suiker
– 1/2 kopje boter, gesmolten
– 2 eieren
– 1 theelepel vanille extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.

2. Meng de bloem, bakpoeder, zout en suiker in een kom.

3. Voeg de gesmolten boter, eieren en vanille extract toe en meng alles goed.

4. Voeg de bananen toe en mix alles tot een glad beslag.

5. Vet een cakevorm in en giet het beslag erin.

6. Bak het bananenbrood in de oven gedurende 40-45 minuten.

7. Laat het bananenbrood afkoelen en serveer.

Met rijpe bananen

Geef een reactie

Schuiven naar boven