Met portobello

Portobello’s zijn een heerlijke manier om een smakelijke maaltijd te maken. Ze zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid aan gerechten. In dit recept worden portobello’s gebruikt om een heerlijke, smaakvolle maaltijd te maken. De portobello’s worden gevuld met een mengsel van gehakt, uien, knoflook, paprika, tomaten en kruiden. Deze gevulde portobello’s worden vervolgens gebakken in de oven totdat ze gaar zijn. Serveer de portobello’s met een salade of een andere bijgerecht naar keuze. Geniet van deze heerlijke maaltijd!

Ingrediënten:

– 4 portobello’s
– 500 gram gehakt
– 1 ui, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verwijder de steel van de portobello’s en verwijder het vlies.

3. Verhit een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de ui, knoflook, paprika, tomatenblokjes, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en bak nog een paar minuten.

4. Vul de portobello’s met het gehaktmengsel.

5. Leg de portobello’s in een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de portobello’s gedurende 20-25 minuten totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de portobello’s met een salade of een andere bijgerecht naar keuze.

Met portobello

Geef een reactie

Schuiven naar boven