Met ossenhaaspuntjes

Ossenhaaspuntjes zijn een heerlijke manier om een klassieke maaltijd te bereiden. Deze gerecht is gemakkelijk te maken en heeft een heerlijke smaak. Het is een geweldige manier om een gezonde maaltijd te bereiden die heerlijk smaakt. Hieronder volgt het recept voor ossenhaaspuntjes.

Ingrediënten:

– 500 gram ossenhaaspuntjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/2 kopje tomatenpuree
– 1/2 kopje water

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de ossenhaaspuntjes toe en bak tot ze lichtbruin zijn.

4. Voeg de paprikapoeder, komijnpoeder, kurkuma, zout en peper toe en roer goed om.

5. Voeg de tomatenpuree en het water toe en roer goed om.

6. Breng aan de kook en laat het gerecht op laag vuur 15 minuten zachtjes koken.

7. Serveer de ossenhaaspuntjes met rijst of aardappelen.

Met ossenhaaspuntjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven