Met orzo

Orzo met spinazie en feta is een heerlijk, gezond en eenvoudig te bereiden gerecht. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het maar een paar ingrediënten vereist en in slechts een paar minuten klaar is. De orzo is een kleine, ronde pasta die een heerlijke bite heeft, terwijl de feta en spinazie een heerlijke smaak en textuur aan het gerecht toevoegen. Dit recept is een geweldige manier om de week mee te beginnen!

Ingrediënten:

– 2 kopjes orzo
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 kopjes spinazie, gehakt
– 1/2 kopje feta, verkruimeld
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg de orzo toe en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut.

3. Voeg de spinazie toe en bak nog 2 minuten.

4. Voeg de gekookte orzo toe en roer om te combineren.

5. Voeg de feta toe en roer om te combineren. Breng op smaak met zout en peper.

6. Serveer warm.

Met orzo

Geef een reactie

Schuiven naar boven