Met makreel

Makreel is een heerlijk en gezond vissoort die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke makreel kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten. Je kunt de makreel serveren met een salade of aardappelpuree, of als een heerlijke lunch of diner. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 2 makreelfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de makreelfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrijk de makreelfilets met het mengsel en zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn.

5. Bak de makreelfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de makreel met een salade of aardappelpuree. Geniet ervan!

Met makreel

Geef een reactie

Schuiven naar boven